ELIKU, NUTRIZIO-AHOLKULARITZA
Osasuntsu jatea, kirola egitea, sukaldera gerturatzea eta elikadurarekiko erlazio sano bat izatearen ideia nagusiak helarazi nahi dizkizut.
Aitziber Aizpuru Bereziartua
Dietista-Nutrizionista
Kol. zenb. EUS 00048
Nutrizioa eta Dietetika ikasi nuen Nafarroako Unibertsitatean. Bukatu eta berehala, Eliku Nutrizio-aholkularitza sortu nuen, nire bizitzako proiektu onenetakoa dudarik gabe.
ELIKU ni naiz, nire filosofia, nire estiloa eta benetan sinisten dudan egitasmoa.
Aitziber Aizpuru Bereziartua
Dietista-Nutrizionista
Kol. zenb. EUS 00048
Nutrizioa eta Dietetika ikasi nuen Nafarroako Unibertsitatean. Bukatu eta berehala, Eliku Nutrizio-aholkularitza sortu nuen, nire bizitzako proiektu onenetakoa dudarik gabe.
ELIKU ni naiz, nire filosofia, nire estiloa eta benetan sinisten dudan egitasmoa.
ZERBITZUAK
Tailerrak eta mintegiak
Umeentzat sukaldaritza
eta nutrizio
tailerra
ZUKALDATU programa
Norberaren beharretara egokitutako tailerra
Umeentzat sukaldaritza eta nutrizio tailerra
ZUKALDATU programa
Norberaren beharretara egokitutako tailerra
bloga
Jaietako gosaria
Jaietako gosariak Osagaiak: Arrautza bat Olo irina taza bat Esnea taza bat Platanoa Prozedura: Olo irina eta esnea ondo nahastu dena bat egin arte. Gero, arrautza eta olioa gehitu eta nahastu berriro masa homogeneo bat bihurtu arte. Berotu zartagin handi bat...
Banbuzko ontzia
Banbuzko ontzia Ontzi hauek, baporean kozinatzeko aproposak dira. Modu honetara sukaldean egiteak, janariek berez duten zapore eta nutrienteak hobeto mantentzen laguntzen dute. Kozinatu modu erraz eta garbia da. Osagaiak: Brokoli erdia Aza hostoak bi Kalabaza zati bat...
Pastela
Pastela Osagaiak: Arrautza bat Jogurta bat Irina 120g Melokotoia bi Almendrak 25g Gurina 25g Olioa Gatza Prozedura: Irabiagailu batekin nahastu osagaiak sekuentzia honetan: arrautza gatz pixka batekin, olioa, jogurta eta irina. Melokotoia moztu xerratan....
Eliku, nutrizio aholkularitza
Olazko Amaren plaza 9, behea.
20730 Azpeitia
Tel.: 943-81 66 58
GPS: 43.183625, – 2.267467