ONGI ETORRI

Nire erakusleiho digital berrira iritsi zara. Hemen aurkituko duzu zer den Eliku Zentroa, nor naizen, eta zer eskaini diezazukedan. Osasuna zaintzea erabaki baduzu, goazen hastera!

ONLINE ZERBITZUA

Nahi duzun lekutik eta ahal duzun ordutegian egin dezakegu kontsulta.

TAILERRAK

Ezagutu ditugun tailer desberdinak

EZAGUTU BLOGA

Errezetak, gomendioak, bitxikeriak… denetik aurkituko duzu saski-naski honetan.

ELIKU, NUTRIZIO-AHOLKULARITZA

Osasuntsu jatea, kirola egitea, sukaldera gerturatzea eta elikadurarekiko erlazio sano bat izatearen ideia nagusiak helarazi nahi dizkizut.

Aitziber Aizpuru Bereziartua

Dietista-Nutrizionista

Kol. zenb. EUS 00048

Nutrizioa eta Dietetika ikasi nuen Nafarroako Unibertsitatean. Bukatu eta berehala, Eliku Nutrizio-aholkularitza sortu nuen, nire bizitzako proiektu onenetakoa dudarik gabe.
ELIKU ni naiz, nire filosofia, nire estiloa eta benetan sinisten dudan egitasmoa.

Aitziber Aizpuru Bereziartua

Dietista-Nutrizionista

Kol. zenb. EUS 00048

Nutrizioa eta Dietetika ikasi nuen Nafarroako Unibertsitatean. Bukatu eta berehala, Eliku Nutrizio-aholkularitza sortu nuen, nire bizitzako proiektu onenetakoa dudarik gabe.
ELIKU ni naiz, nire filosofia, nire estiloa eta benetan sinisten dudan egitasmoa.

ZERBITZUAK

Tailerrak eta mintegiak

 Umeentzat sukaldaritza 

eta nutrizio

tailerra

ZUKALDATU programa

Norberaren beharretara egokitutako tailerra

Umeentzat sukaldaritza eta nutrizio tailerra

ZUKALDATU programa

Norberaren beharretara egokitutako tailerra

bloga

Jaietako gosaria

Jaietako gosaria

Jaietako gosariak   Osagaiak: Arrautza bat Olo irina taza bat Esnea taza bat Platanoa Prozedura: Olo irina eta esnea ondo nahastu dena bat egin arte. Gero, arrautza eta olioa gehitu eta nahastu berriro masa homogeneo bat bihurtu arte. Berotu zartagin handi bat...

Banbuzko ontzia

Banbuzko ontzia

Banbuzko ontzia Ontzi hauek, baporean kozinatzeko aproposak dira. Modu honetara sukaldean egiteak, janariek berez duten zapore eta nutrienteak hobeto mantentzen laguntzen dute. Kozinatu modu erraz eta garbia da. Osagaiak: Brokoli erdia Aza hostoak bi Kalabaza zati bat...

Pastela

Pastela

Pastela   Osagaiak: Arrautza bat Jogurta bat Irina 120g Melokotoia bi Almendrak 25g Gurina 25g Olioa Gatza Prozedura: Irabiagailu batekin nahastu osagaiak sekuentzia honetan: arrautza gatz pixka batekin, olioa, jogurta eta irina. Melokotoia moztu xerratan....

Eliku, nutrizio aholkularitza

Olazko Amaren plaza 9, behea.

20730 Azpeitia

Tel.: 943-81 66 58

GPS: 43.183625, – 2.267467

eskatu zure hitzordua

kaixo@elikuzentroa.eus

943816658