ONGI ETORRI

Nire erakusleiho digital berrira iritsi zara. Hemen aurkituko duzu zer den Eliku Zentroa, nor naizen, eta zer eskaini diezazukedan. Osasuna zaintzea erabaki baduzu, goazen hastera!

ONLINE ZERBITZUA

Nahi duzun lekutik eta ahal duzun ordutegian egin dezakegu kontsulta.

TAILERRAK

Ezagutu ditugun tailer desberdinak

EZAGUTU BLOGA

Errezetak, gomendioak, bitxikeriak… denetik aurkituko duzu saski-naski honetan.

ELIKU, NUTRIZIO-AHOLKULARITZA

Osasuntsu jatea, kirola egitea, sukaldera gerturatzea eta elikadurarekiko erlazio sano bat izatearen ideia nagusiak helarazi nahi dizkizut.

Aitziber Aizpuru Bereziartua

Dietista-Nutrizionista

Kol. zenb. EUS 00048

Nutrizioa eta Dietetika ikasi nuen Nafarroako Unibertsitatean. Bukatu eta berehala, Eliku Nutrizio-aholkularitza sortu nuen, nire bizitzako proiektu onenetakoa dudarik gabe.
ELIKU ni naiz, nire filosofia, nire estiloa eta benetan sinisten dudan egitasmoa.

Aitziber Aizpuru Bereziartua

Dietista-Nutrizionista

Kol. zenb. EUS 00048

Nutrizioa eta Dietetika ikasi nuen Nafarroako Unibertsitatean. Bukatu eta berehala, Eliku Nutrizio-aholkularitza sortu nuen, nire bizitzako proiektu onenetakoa dudarik gabe.
ELIKU ni naiz, nire filosofia, nire estiloa eta benetan sinisten dudan egitasmoa.

ZERBITZUAK

Tailerrak eta mintegiak

 Umeentzat sukaldaritza 

eta nutrizio

tailerra

ZUKALDATU programa

Norberaren beharretara egokitutako tailerra

Umeentzat sukaldaritza eta nutrizio tailerra

ZUKALDATU programa

Norberaren beharretara egokitutako tailerra

bloga

Sardintxoak ogi txigortoakin.

Sardintxoak ogi txigortoakin.

Osagaiak -sardintxoak. -ogi integral txigortua, -oliba olioa, -albahaka, baratxuri fresko eta perrexila, -piper gorria, -intxaurrak   Prozedura. - ogia txigortu eta olioa gaineratu, -sardintxoak gehitu, -hosto berdeak txikitu eta gaineratu, -ondoren piper gorria...

Mamia ahabiakin

Mamia ahabiakin

Osagaiak -ardi esnea, -gatzagia, -ahabiak   Prozedura. - esnea irakin (bitartean egurrezko kutxara batekin mugitzen joan). - epeltzen utzi eta kutxarila bat gatzagi gehitu,  -ontziratu axkar, -hozgailuan mantendu jan ordurarte. -ahabiak zartagin batean berotzen...

Platanoa, almendra krema eta txokolatez

Platanoa, almendra krema eta txokolatez

Osagaiak -Platanoa, -almendran krema, -intxaur eta hurrak birrinduta, -txokolatea %85 Prozedura Prozedura. -Platanoa erditik ebaki eta ondoren erdi bakoitza bertikalean ebaki, -Laurden bakoitza almendrak kremakin igurtzi, -birrindutako fruitu lehorrak gaineratu, -...

Eliku, nutrizio aholkularitza

Olazko Amaren plaza 9, behea.

20730 Azpeitia

Tel.: 943-81 66 58

GPS: 43.183625, – 2.267467

eskatu zure hitzordua

kaixo@elikuzentroa.eus

943816658