ELIKU, NUTRIZIO-AHOLKULARITZA
Osasuntsu jatea, kirola egitea, sukaldera gerturatzea eta elikadurarekiko erlazio sano bat izatearen ideia nagusiak helarazi nahi dizkizut.
Aitziber Aizpuru Bereziartua
Dietista-Nutrizionista
Kol. zenb. EUS 00048
Nutrizioa eta Dietetika ikasi nuen Nafarroako Unibertsitatean. Bukatu eta berehala, Eliku Nutrizio-aholkularitza sortu nuen, nire bizitzako proiektu onenetakoa dudarik gabe.
ELIKU ni naiz, nire filosofia, nire estiloa eta benetan sinisten dudan egitasmoa.

Aitziber Aizpuru Bereziartua
Dietista-Nutrizionista
Kol. zenb. EUS 00048
Nutrizioa eta Dietetika ikasi nuen Nafarroako Unibertsitatean. Bukatu eta berehala, Eliku Nutrizio-aholkularitza sortu nuen, nire bizitzako proiektu onenetakoa dudarik gabe.
ELIKU ni naiz, nire filosofia, nire estiloa eta benetan sinisten dudan egitasmoa.
ZERBITZUAK

Tailerrak eta mintegiak

Umeentzat sukaldaritza
eta nutrizio
tailerra

ZUKALDATU programa

Norberaren beharretara egokitutako tailerra
Umeentzat sukaldaritza eta nutrizio tailerra
ZUKALDATU programa
Norberaren beharretara egokitutako tailerra
bloga
Postre desberdin bat, di-da batean!
Postre desberdin bat, di-da batean! Osagaiak: Limoi zukua 150ml Arto irina (maicena) 15g Arrautzak 2 Eztia 50g Prozedura: Limoiak erditik zatitu, bere mamia atera, zukua egin honekin eta gode. Kazo batera limoi zukua eta eztia gehitu eta epeldu biak bat egin...
Txokolatezko palmera
Egun batzuetarako, gosaria prest! Osagaiak: Olo malutak 100g Jogurt naturala 3 kutxarada Txokolatea (%85 kakao) Etxean eginiko granola Prozedura: Olo malutak eta jogurt naturala ondo nahastu, bolatxo bat egin arte eta gero zabaldu zuk nahi duzun forma lortu...
Egun batzuetarako, gosaria prest!
Egun batzuetarako, gosaria prest! Osagaiak: Olo malutak 3 koilarakada Txia haziak koilarakada bat Esne osoa Jogurta Etxean eginiko granola Marrubiak Kiwia Platanoa Prozedura: Ontzi batean olo malutak eta txia haziak gehitu Esnea erantsi olo malutak eta txia...
Eliku, nutrizio aholkularitza
Olazko Amaren plaza 9, behea.
20730 Azpeitia
Tel.: 943-81 66 58
GPS: 43.183625, – 2.267467