Tortitak

 

Osagaiak:

  • Arrautzak 2
  • Olo irina 50g
  • Esnea edo edari begetala 70ml
  • Legamia 1 koilarakada
  • Olioa (zartaginerako)
  • Ahabiak
  • Jogurta
  • Anakardoak

Prozedura:

  1. Arrautza bat hartu eta zuringoa eta gorringoa banandu.
  2. Gorringoari olo irina, esnea eta legamia gehitu.
  3. Bitartean, zuringoa elur-puntuan jarri.
  4. Guztia nahastu eta bateratu.
  5. Zartagin bat hartu eta olioz igurtzi eta berotu.
  6. Gehitu masa zartagineta borobilak sortuz.
  7. Behin gaineratuta 2 minutuz utzi eta buelta eman beste minutu batez utziz.
  8. Plater bat hartu eta atera zartaginetik.
  9. Bukatzeko gaineratu ahabiak eta fruitu lehorrak gehitu.

On egin!