Turroia 

Osagaiak:

  • Lehen geruza
    • Intxaurrak zatituta100g
    • Oloa 50g
    • Olioa 
    • Eztia
  • Bigarren geruza
    • Gazta zabalgarria
    • Jogurta
  • Hirugarren geruza:
    • Sagarrak 2-3
    • Limoi zukua
    • Kanela

Prozedura:

  1. Lehen geruza pestatzeko, xigortu oloa 3-4 minutuz.
  2. Olioa eta olioa berotu, bat egin arte.
  3. Nahastu intxaurrak, oloa, olioa eta eztia.
  4. Moldean jarri eta ondo zapadu.
  5. Bigarren geruzarako, ontzi batean, nahastu, gazta eta jogurta, honela, gaztaren dentsitatea jaitsiko dugu.
  6. Gero, zabaldu lehen geruzaren gainean.
  7. Azken geruza egiteko, sagarrak sartu mikrouhinera 8 minutuz.
  8. Egosi ondoren, birrindu eta gehitu kanela eta limoi zukua.
  9. Moldean jarri eta apaintzeko jarri intxaur oso batzuk gainean.
  10. Hozkailuan eduki 2-3 orduz.

On egin!